Konyhafőnök ajánlatai :


Csirkejava Óvári módra, tejszínes-pesztós-parajos spagettivel, reszelt sajttal : 2400 Ft.
Grillezett csirkemell filé, tetejére halmozott sonkával és gombával, sajtlepel alatt kemencében sütve és tejszínes, pesztós-parajos spagettivel tálalva meghintve reszelt parmezánnal.

Bolognai Borda : 2200 Ft.
Rántott sertésborda, fűszeres-paradicsomos bolognai spagettivel, reszelt sajttal meghintve.

Favágó Steak : 2600 Ft.
Pácolt tarja szelet, őrölt borssal és mustárral megkenve, majd vaslapon sütve, egészben sült krumplival és kolbászos hagymás babbal tálalva.

Ördögbatyu : 2600 Ft.
Füstölt csülökkel, tormával, mustárral töltött sertéskaraj rántva, füstölt szalonnás, hagymás pirított burgonyával tálalva.

Grill fatányéros (1 személyes) : 2950 Ft.
Kemencés mustáros tarja, natúr csirkemell szalonna köntösben, sült debreceni kolbász, forgatott burgonyával, joghurtos friss salátával.

Csárda fatányéros (1 személyes) : 3800 Ft.
Pácolt bélszín, sertésszűz, csirkemell mustárral rostlapon sütve, baconchipsszel, fűszeres sütburgonyával, házi csalamádéval.

Kacsamáj egyveleg (1 személyes) : 4600 Ft.
Baconszalonnába göngyölt kacsamájcsíkok rostélyos hagymával, pirított gombás kacsamájszelet, rántott kacsamáj szezámos bundában, krokettel, párolt rizzsel.

Kemencében pirongatott sült kacsacomb hagymás törtburgonyával,
párolt káposztával : 2650 Ft.

Korzikai aprópecsenye : 2450 Ft.
Szárnyasok melleiből készült apróhús csíkok gombával, kukoricával, csemegeuborkával egybe aprítva, pikáns fűszerekkel bolondítva, sültburgonyával, párolt rizzsel, zöld kevert salátával tálalva.

Vaslapos csirkecomb filé, serpenyős spenótos burgonyával és grillezett cukkini
karikákkal, Dijoni mustáros Hollandi mártogatóssal : 2450 Ft.

Csirke Gyros, zsenge salátával, tzatziki öntettel, hasábburgonyával. : 1950 Ft.